Vorst - 1190

  • park poetik

  • forest sounds

  • naschoolse activiteiten

Nieuws

15 augustus: Sluiting van het gemeentebestuur

15 augustus: Sluiting van het gemeentebestuur

De kantoren en loketten van het gemeentebestuur als ook het kantoor van de begraafplaats zullen gesloten zijn op maandag 15 augustus. De begraafplaats zal niet toegankelijk zijn voor voertuigen. Toegang is alleen mogelijk voor voetgangers van 8.00 tot 16.45 uur. Vanaf dinsdag 16 augustus om 8u30 kan u ons terug bereiken.

De inschrijvingen voor nascholen activiteiten zijn begonnen!

De inschrijvingen voor nascholen activiteiten zijn begonnen!

Wil je je kind inschrijven voor een naschoolse activiteit in de week (in het Frans)? Aarzel dan niet! De inschrijvingen voor franstalige naschoolse activiteiten zijn begonnen: van dinsdag tot donderdag van 13u tot 16u30 in de Openbare Computerruimte, De Merodestraat 331-333, 1190 Vorst, tot alle beschikbare plaatsen volzet zijn.

Opgepast! De temperaturen stijgen!

Opgepast! De temperaturen stijgen!

De thermometer zal de komende dagen stijgen. Dit is een gelegenheid om de mensen te herinneren aan enkele belangrijke gebaren en om zorg te dragen voor oudere, geïsoleerde of gevoelige mensen.

Agenda

Park Poétik 2022

De zomer belooft bol te staan van schitterende initiatieven! Van 1 juli tot 28 augustus strooit Park Poétik opnieuw poëzie in de straten van Vorst en Sint-Gillis. Het thema ‘Vreemde Vogels ‘/ Drôles d’oiseaux’ vormt de rode draad door heel wat verrassende voorstellingen!

Lire dans les parcs

Zoals elke zomer, keren de zomerse voorleesmomenten van de franstalige bibliotheek terug!

Jeugdpermanentie

Georganiseerd door het jeugdhuis van Vorst.

Afdrukken